Kjærligheten er alltid størst

I går var jeg i bryllup – en gledens dag preget av kjærlighet og glede. Det var en utrolig kontrast til hva som preger Norge for tida; vi er alle i sjokk over hvor mye hat noen mennesker kan ha. Vi sørger over hva som har skjedd, og selv om alle har noe å si, har ingen gode nok ord i en slik situasjon. Det er ufattelig.

Jeg må få sitere en allerede mye sitert overlevende AUF-jente. Hun sa i et intervju at «Om en mann kan vise så mye hat, tenk så mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.»

Vi fokuserte på det flotte brudeparet i går, og det ble en alle tiders bryllupsfest. Vi feiret Annbjørg og Andreas, og vi feiret kjærligheten! Den uovervinnelige kjærligheten.

Som forlover med diabetes hadde jeg, foruten det opplagte om å bidra til å gjøre dagen fantastisk, tre mål:

1. Unngå føling. Dette var ikke noe problem, for jeg valgte å ligge på et høyt blodsukkernivå. Fikk føling om natta, men med juice gikk det greit, og jeg våkna med blodsukker på 7,5 neste morgen – ikke værst til å være dagen etter en bryllupsfest!

2. Ikke tråkke på brudens kjole eller slør. Dette gikk greit, selv om jeg ikke kan si at jeg hadde full kontroll hele tiden. Og når jeg skulle passe på Annbjørgs kjole, hang min egen kjole seg fast i både ståltråd og sko – jeg skulle visst hatt en medhjelper, jeg også;) Bra at brudekjoler ikke er hverdagsklær!

3. Å holde tale til Annbjørg – because she’s worth it! Tross all skjelving og nervøsitet, ble talen holdt (jeg er stolt)!

 

Jesus, du er kjærlighet
og kjærligheten overvinner hatet.
Jesus, du er verdens håp
og håpet, det er sterkere enn døden.
(Verdens håp av Rudi Myntevik)

En tanke om “Kjærligheten er alltid størst

  1. Jeg synes det er gøy at Annbjørg har gått fra frøken til fru. Også håper jeg at jeg får et litt mer grundig referat fra dagen til Annbjørg og Andreas en dag! Og bra jobba som ikke trampa på kjolen på Annbjørg, og hvis du blir forlover igjen må du skaffe deg en assistent som kan fikse kjolen din osv ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s